Olet tässä:   Etusivu / Yritys / Historia Mallihaku

Historia

Historia

Hirsitalopaketit

Hirsirakennuksia Rukan kupeessa

Kuusamo Hirsitalojen toiminnan juuret ovat Rukan lähellä Kitka-järven rannalla olevassa kylässä, jossa veljekset Simo ja Arto Orjasniemi aloittivat huvila- ja talovalmistuksen 1990-luvun alussa. Arto suunnitteli mallistoa ja teki kauppaa ja vanhempi veli Simo oli enimmäkseen "sorvin" ääressä. Yrittäjät tietävät mitä on tosi työnteko: kiivaimpaan sesonkiaikaan alkukesästä yrityksen yhteensä 4 työntekijää teki töitä 4:ssä vuorossa: kaksi kerrallaan 6 tuntia töitä, jonka jälkeen oli 6 tuntia lepoa jne. - vuorokauden ympäri!

Veljesten tekemät laadukkaat ja edulliset hirsirakennukset kävivät hyvin kaupaksi ja kysynnän edelleen kasvaessa 1990-luvun jälkipuoliskolla, Orjasniemen veljekset perustivat uuden yhtiön yhdessä toisen kuusamolaisen veljesparin, Virranniemen Joukon ja Antin kanssa. Jouko ja Antti ovat suuren koillismaalaisen sahayrityksen, Pölkky Oy:n pääomistajia.

Molempien veljesparien hirsitalo- ja huvilavalmistus siirrettiin uuteen yhtiöön, Kuusamo Hirsitalot Oy:öön, joka aloitti toimintansa vuoden 1998 alusta.

Koillismaalainen menestystarina

Perustamisestaan lähtien Kuusamo Hirsitalot on ollut menestystarina. Pienestä paikallisesta toimijasta on kehittynyt yksi Suomen arvostetuimmista ja suurimmista hirsitalo- ja -huvilavalmistajista. Voimakkaasta kasvusta huolimatta yritys on kaikkina aikoina ollut vahva myös taloudeltaan ja tehnyt positiivisen tuloksen jokaisena toimintavuotenaan. Suhdanneherkällä talonvalmistus- ja rakennusalalla valmistaja, jonka talous on hyvässä kunnossa, pystyy kaikkina aikoina turvaamaan asiakkaidensa maksamat ennakkomaksut.

 

Olet tässä:   Etusivu / Yritys / Historia Mallihaku